DownloadGudangLagu.com ♪♫
Download Gudang Lagu
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Via Vallen - Sayang

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Via Vallen - Sayang Gratis

  • Nama: Via Vallen - Sayang
  • Pengunggah: Bagas Dot ID
  • Lamanya: 4:55
  • Melihat: 1,340,776
  • Kualitas: MP3 128bps

Share artikel untuk mendukung kami. Donlot Lagu Mp3 Via Vallen - Sayang lagu favorit dari bulan. Donlot Lagu Mp3 Via Vallen - Sayang lagu terbaik tahun ini - Lagu Terbaru 2019 - download musik gratis untuk komputer anda. Donlot Lagu Mp3 Via Vallen - Sayang mp3 gratis

Lirik lagu

Via Vallen - Sayang
sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

wis tak coba ngelaleke jenengmu soko atiku
sak tenane ra ngapusi isih tresno sliramu
pepuja neng ati nanging koe ra reti
koe sik tak wanti-wanti
malah jebul saiki koe mblenjani janji
jare sehidup semati nanging opo bukti
koe medot tresno demi wedokan liyo
yo wes ora popo, insyaallah aku iso lilo

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku





hari demi hari uwis tak lewati
yen pancen dalane kudu kuwat ati
ibaratke sego uwis dadi bubur
nanging tresno iki ora bakal luntur
sak tenane aku iki pancen tresno awakmu
ora ono liane sing iso dadi penggantimu
wis tanggung awakmu sik cocok neng atiku
nganti atiku njerit atimu ra bakal krungu

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

sayang opo krungu tangise atiku
mengharap koe bali neng jero ati iki
nganti rambutku putih, nangis eluh dadi getih
mbok yo gek ndang bali ngelakoni tresno suci

aku marang sliramu kok ragu meng atiku
aku ra iso ngapusi sak tenane neng ati
mung kanggo sliramu cintaku tetap abadi
selamanya samapi akhir hayat ini

meh sambat kalih sinten
yen sampun mekaten, merana uripku
aku welasno kangmas, aku mesakno aku
aku nangis nganti metu eluh getih putih

sayang opo kowe krungu jerite atiku
mengharap engkau kembali
sayang nganti memutih rambutku
ra bakal luntur tresnaku

percoyo omong pujamu
cintaku tetap abadi

Lihat juga

Cari: download lagu via vallen sayang, opo kowe krungu mp3, mp3viavallen, download lagu sayang via vallen gudang lagu, download lagu via vallen sayang opo koe krungu, free lagu tresno ora koe, download lagu via vallen sayang mp3, download lagu sayang via vallen, download lagu sayang opo koe krungu

Lagu terkait

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

399,145 - 19:20:30

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

34,319,408 - 07:24:28

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

148,361 - 22:06:58

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

638,842 - 11:10:17

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

614,992 - 03:31:26

KEHILANGAN -Firman

450,042 - 10:41:07

Ayah Ebit G Ade( Cover )

111,139 - 21:21:36

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

197,594 - 17:09:30

GuyonWaton - Ora Masalah (New Single)

124,501 - 58:58

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

160,977 - 14:27:36

Ilukki ma paboahon

106,223 - 11:16:22

Jendela Kelas Satu

44,937 - 13:08:21

KEHILANGAN [email protected]

91,164 - 10:41:07

Nisa sabyan - Ya maulana

600,386 - 04:43

Putri DA 3 - Doa Ku

225,480 - 05:03

On My Way by Alan Walker(pubg version)

134,416 - 03:26

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

10,796 - 01:01:50

Berikan Pijar Matahari

53,504 - 04:07

Tresna Sujati

11,197 - 04:32

Old Town Road (feat. Billy Ray Cyrus) [Remix]

522,467 - 02:27