DownloadGudangLagu.com ♪♫
Download Gudang Lagu
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA Terbaru

  • Nama: Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA
  • Pengunggah:
  • Lamanya: 6:52
  • Melihat: 3,013,226
  • Kualitas: MP3 128bps

Penulis dukungan dan seniman dengan berbagi lagu ini. Download Mp3 Free Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA mp3 gratis. Download Mp3 Free Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA di DownloadGudangLagu.com mp3. Download Mp3 Free Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA di DownloadGudangLagu.com - Lagu Terbaru 2019 - download musik gratis untuk komputer anda

Lirik lagu

Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA
Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo

Lihat juga

Cari: cah kerjo via vallen download, download lagu aku cah kerjo via vallen dan pendhoza, download lagu aku cah kerjo via, download lagu aku cah kerjo via vallen pendhoza, download lagu via vallen aku cah kerjo, download mp3 gratis via vallen aku cah kerja(official musik video), download via vallen cah kerjo, via vallen aku cah kerjo fr pendhoza mp3 download, download lagu pendhoza mergo kowe, aku cah kerjo download mp3 via, aku cah kerjo via vallen pendhoza mp3, lagu via vallen terbaru sera, download lagu pendhoza feat via vallen, pendhoza gudang lagu, diwinload lagu cah

Lagu terkait

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

399,145 - 19:20:30

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

34,319,408 - 07:24:28

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

148,361 - 22:06:58

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

638,842 - 11:10:17

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

614,992 - 03:31:26

KEHILANGAN -Firman

450,042 - 10:41:07

Ayah Ebit G Ade( Cover )

111,139 - 21:21:36

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

133,126 - 12:58:37

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

197,594 - 17:09:30

Iwan Fals - Dendam Damai

76,712 - 19:26:12

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

160,977 - 14:27:36

Jendela Kelas Satu

44,937 - 13:08:21

KEHILANGAN [email protected]

91,164 - 10:41:07

Nisa sabyan - Ya maulana

600,386 - 04:43

Putri DA 3 - Doa Ku

225,480 - 05:03

On My Way by Alan Walker(pubg version)

134,416 - 03:26

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

10,796 - 01:01:50

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

22,564 - 25:03

Old Town Road (feat. Billy Ray Cyrus) [Remix]

522,467 - 02:27

LIL NAS X - OLD TOWN ROAD PARODY

273,637 - 02:42