DownloadGudangLagu.com ♪♫
Download Gudang Lagu
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA Terbaru

Download Lagu MP3

  • Nama: Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA
  • Pengunggah:
  • Lamanya: 6:52
  • Melihat: 3,012,786
  • Kualitas: MP3 128bps

Penulis dukungan dan seniman dengan berbagi lagu ini. Download Mp3 Free Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA mp3 gratis. Download Mp3 Free Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA di DownloadGudangLagu.com mp3. Download Mp3 Free Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA di DownloadGudangLagu.com - Lagu Terbaru 2019 - download musik gratis untuk komputer anda

Lirik lagu

Via Vallen - Aku Cah Kerjo Ft. Pendhoza - OM. SERA
Bebasan nunggu mongso rendeng
Anggongku le ngenteni kowe
Wes ono sesasi genep dino iki

Mas yen pancen tresnoku iki
Mbok anggep ra ono gunane
Aku ra kuciwo lan aku ra loro

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
Mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
Wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
Kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

Dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
Senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
Wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
Ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
Opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
Yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
Ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

Kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
Wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
Janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
Tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

Dek lungaku ra keget cidro
Aku lagi pengen mikir kerjo
Tak jaluk kowe ojo keloro-loro

Dek tresnaku mung siji kowe
Langit b-mi kang dadi seksine
Yen neng ati ra ono wanito liyo

Kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
Aku lungo amung golek rejeki

Anggonku ngabari yo mung lewat bbm-an
Kadang sinyal angel marai dadi penghalang
Neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
Mergo trenso kui mestina akeh pacoban

Sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
Senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
Jembarno atimu sak jembare laut samudro
Kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

Mas yen pancen kuwi karepmu
Aku yo mung tansah biso nunggu
Tak kuatne atiku tanpo sliramu

Mas nadyan kowe lungo kerjo
Sing tak jalu kowe tetep setio
Ojo nganti kegudho wanito liyo

Sabaro aku yo mung cah kerjo

Lihat juga

Lagu terkait

Bekas Pacar

2,929 - 08:20:00

Bekas Pacar - Hamdan ATT

187,670 - 19:46:40

Perawan Kalimantan - Lilin Herlina - Gery Mahesa - New Pallapa Live Bratang www.dangdut-koplo.com

717,602 - 04:55:12

Via Vallen - Selingkuh [originaldangdut.com]

819,191 - 02:06:27

Where Are Ü Now (with Justin Bieber)

63,185,413 - 08:20:00

Do What I Want [Produced By Maaly Raw + Don Cannon]

67,657,721 - 41:10

Martin Garrix - Animals (Original Mix) OUT NOW!

63,003,641 - 12:32:08

TAKE A STEP BACK ft XXXTENTACION Prod.RonnyJ

68,855,378 - 10:27:41

i hate u, i love u (feat. olivia o'brien)

64,110,411 - 08:20:00

Cocoa Butter Kisses (ft. Vic Mensa & Twista)

66,693,855 - 13:21:47

Swang

66,545,674 - 03:12:17

PnB Rock, Kodak Black & A Boogie – Horses (from The Fate of the Furious: The Album) [OFFICIAL AUDIO]

77,085,857 - 21:15:35

BlocBoy JB "LOOK ALIVE" ft. Drake

74,349,512 - 02:23:05

SKRILLA

72,607,683 - 12:03:55

Migos ~ Versace Feat. Drake

64,801,332 - 20:22:28