DownloadGudangLagu.com ♪♫
Download Gudang Lagu
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) Gratis

  • Nama: Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )
  • Pengunggah: KakaMui
  • Lamanya: 5:45
  • Melihat: 821,804
  • Kualitas: MP3 128bps

Terima kasih telah mengunjungi website kami untuk mendengar musik, bersenang-senang di sini. Download Lagu Mp3 Free Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) 2019 terbaru gratis. Download Lagu Mp3 Free Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) ditemukan di website DownloadGudangLagu.com - Download Lagu Gratis - Indonesia terbaru. Download Lagu Mp3 Free Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) mp3 gratis

Lirik lagu

Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )
Nelongso roso rasane nangis jroning atiku,
Yen kelingan esem gemuyumu..
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku,
Tansah eling aku ro sliramu..

Pr:
Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu,
Neng wis pestine aku du jodomu..
Pancen roso kari roso, kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo..

Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

reff:
Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

Lihat juga

Cari: mp3 tresno waranggono brodin, download mp3 tresno waranggono ria, mp3 tresno warsnggono broden feat ria mustika, download gratis lagu tresno waranggono

Lagu terkait

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

399,145 - 19:20:30

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

34,319,408 - 07:24:28

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

148,361 - 22:06:58

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

638,842 - 11:10:17

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

614,992 - 03:31:26

KEHILANGAN -Firman

450,042 - 10:41:07

Ayah Ebit G Ade( Cover )

111,139 - 21:21:36

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

133,126 - 12:58:37

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

197,594 - 17:09:30

Iwan Fals - Dendam Damai

76,712 - 19:26:12

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

160,977 - 14:27:36

Jendela Kelas Satu

44,937 - 13:08:21

KEHILANGAN [email protected]

91,164 - 10:41:07

Nisa sabyan - Ya maulana

600,386 - 04:43

Putri DA 3 - Doa Ku

225,480 - 05:03

On My Way by Alan Walker(pubg version)

134,416 - 03:26

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

10,796 - 01:01:50

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

22,564 - 25:03

Old Town Road (feat. Billy Ray Cyrus) [Remix]

522,467 - 02:27

LIL NAS X - OLD TOWN ROAD PARODY

273,637 - 02:42