DownloadGudangLagu.com ♪♫
Download Gudang Lagu
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) Gratis

  • Nama: Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )
  • Pengunggah: KakaMui
  • Lamanya: 5:45
  • Melihat: 821,804
  • Kualitas: MP3 128bps

Terima kasih telah mengunjungi website kami untuk mendengar musik, bersenang-senang di sini. Download Lagu Mp3 Free Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) 2019 terbaru gratis. Download Lagu Mp3 Free Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) ditemukan di website DownloadGudangLagu.com - Download Lagu Gratis - Indonesia terbaru. Download Lagu Mp3 Free Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin ) mp3 gratis

Lirik lagu

Tresno Waranggono ( Ria Mustika & Brodin )
Nelongso roso rasane nangis jroning atiku,
Yen kelingan esem gemuyumu..
Laras sworo gending tresno gawe kangene atiku,
Tansah eling aku ro sliramu..

Pr:
Duh kangmas sak tenane aku ngerti atimu,
Neng wis pestine aku du jodomu..
Pancen roso kari roso, kudu lilo nggonmu nerimo
Lilakno aku nyanding priyo liyo..

Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

reff:
Lk:
Ra keroso wis sewindu nggonku ora ketemu,
Kegugah atiku krungu suaramu..
Aku mung biso ndedungo waranggono sing tak tresno,
Mugo biso urip tentrem mulyo..

Pr:
Tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku,
Tak tembangne saben kangen sliramu..
Sak tenane aku nangis nanging tresno wis ginaris,
Tak lakoni kanti ikhlas ati..

Lk:
Wuyungku ngelayung ngamboro ing awang-awang,
Tanpo biso nyanding aku mung biso nyawang..
Tumetes eluhku deres mili ono pipi,
Opo tresno iku pancen ra kudu nduweni..

Pr:
Wis lilakno aku kangmas,
Wis cukup lalekno..
Lelakon tresno iki bakal dadi crito,
Tresno waranggono..

Lihat juga

Cari: mp3 tresno waranggono brodin, tresno waranggono brodin feat ria mustika, download mp3 tresno waranggono ria, mp3 tresno warsnggono broden feat ria mustika, download gratis lagu tresno waranggono

Lagu terkait

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

34,319,408 - 07:24:28

Jorge e Mateus - Calma (Lançamento TOP Sertanejo 2014)

6,610,525 - 04:11:30

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

638,842 - 11:10:17

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

614,992 - 03:31:26

KEHILANGAN -Firman

450,042 - 10:41:07

Ayah Ebit G Ade( Cover )

111,139 - 21:21:36

Iwan Fals - Nenekku Okem

72,905 - 01:57:49

Iwan Fals - Dendam Damai

76,712 - 19:26:12

Belum Ada Judul (1992). Album Iwan Fals

96,640 - 13:39:49

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

160,977 - 14:27:36

Iwan Fals ... Omar Bakri

22,411 - 21:44:46

KEHILANGAN [email protected]

91,164 - 10:41:07

Nisa sabyan - Ya maulana

600,386 - 04:43

Putri DA 3 - Doa Ku

225,480 - 05:03

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

10,796 - 01:01:50

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

22,564 - 25:03

Gita Youbi - Sumpah Mati Sayang Feat Mario Teles Lembata

16,336 - 04:26

LIL NAS X - OLD TOWN ROAD PARODY

273,637 - 02:42

Lil Nas X Old Town Road Type Beat "Horses" Billy Ray Cyrus Panini Y2K bbno$ Lalala Instrumental

5,218 - 03:21

Dont Watch Me Cry Jorja Smith Cover By Alexandra Porat

16,861 - 03:10