DownloadGudangLagu.com ♪♫
Download Gudang Lagu
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video]

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] Gratis

  • Nama: Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video]
  • Pengunggah: Aang Wie
  • Lamanya: 4:23
  • Melihat: 253,674
  • Kualitas: MP3 128bps

Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] mp3 gratis. Semoga Anda musik bahagia. Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] ke ponsel anda dan komputer. Download Lagu Gratis Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video] ditemukan di website DownloadGudangLagu.com - Lirik Lagu - 2019 terbaru gratis

Lirik lagu

Nella Kharisma - Separo Nyowo - [Official Video]
tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

tresnoku soyo rembunyung yen kelingan esemmu
kangenku ngelayung marang sliramu
tak titip tembang rindu lewat sumilir angin dalu
mergo adoh panggonmu aku mung biso nyawang fotomu

abot sing tak songgo iku ora sepiro
dibanding kangenku sing ning njero dodo
bingung keserang rindu urip keroso sintru
yen sampek durung keturut nyanding sliramu

mendem pingin ketemu masiyo mung sworomu
nadyan sak kecap iso gawe merem atiku
aku mung iso ngedungo mugo biso jodoh urip
sampek tumekane pati marang sliramu

separuh nyowo iki bebasane amung kanggo sliramu
tak jaluk ning setyomu, ojo pupus selawase tresnamu
iki kabeh wujud tresnaku, separuh nyowoku mung kanggo sliramu

Lihat juga

Lagu terkait

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

399,145 - 19:20:30

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

34,319,408 - 07:24:28

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

148,361 - 22:06:58

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

638,842 - 11:10:17

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

614,992 - 03:31:26

KEHILANGAN -Firman

450,042 - 10:41:07

Ayah Ebit G Ade( Cover )

111,139 - 21:21:36

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

133,126 - 12:58:37

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

197,594 - 17:09:30

Iwan Fals - Dendam Damai

76,712 - 19:26:12

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

160,977 - 14:27:36

Jendela Kelas Satu

44,937 - 13:08:21

KEHILANGAN [email protected]

91,164 - 10:41:07

Nisa sabyan - Ya maulana

600,386 - 04:43

Putri DA 3 - Doa Ku

225,480 - 05:03

On My Way by Alan Walker(pubg version)

134,416 - 03:26

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

10,796 - 01:01:50

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

22,564 - 25:03

Old Town Road (feat. Billy Ray Cyrus) [Remix]

522,467 - 02:27

LIL NAS X - OLD TOWN ROAD PARODY

273,637 - 02:42