DownloadGudangLagu.com ♪♫
Download Gudang Lagu
Cari dan unduh musik secara gratis

Lagu: Intan Rahma - Wegah Kelangan

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan Gratis

  • Nama: Intan Rahma - Wegah Kelangan
  • Pengunggah: ade insan
  • Lamanya: 4:39
  • Melihat: 1,258,259
  • Kualitas: MP3 128bps

Download Lagu Lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan di DownloadGudangLagu.com gratis. Download Lagu Lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan di DownloadGudangLagu.com - Download Musik - lagu favorit dari tahun. Share artikel untuk mendukung kami. Download Lagu Lagu Intan Rahma - Wegah Kelangan mp3 gratis

Lirik lagu

Intan Rahma - Wegah Kelangan
Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Koe Ngerti Sek Tak Pikir Saiki

Tulung Koe Aja Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan
Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niat Nglarani Atimu
Rungokno Aku Senajane Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnoku
Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Koe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Nglarani

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Mung Kependem Roso Tresno
Bebarengan Ora Bakal Dadi Nyoto
Pengen Langgeng Yo Kui Karepmu
Nanging Wong Tuaku Ora Setuju

Jujur Aku Iseh Sayang Wegah Kelangan
Mergo Wes Tak Patri Ning Njero Ati
Nanging Arep Pie Meneh
Iki Wes Kahanan Kudu Pisahan

Njalukku Koe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Lihat juga

Cari: intan rahma mp3, download lagu ojo nangis mergo lungokku, download lagu rasa wegah kelangan, download lagu intan rahma, download lagu rasane kyo wegah kelangan, download lagu mergo lungaku, intan sahara wegah kelangan mp3, download lagu mp3 aku iki ogah kelangan, download lagu wegah kelangan intan rahma, download lagu aku iki wegah kelangan

Lagu terkait

Scotty McCreery - Five More Minutes. Jon Pardi - She Ain't It. Bebe Rexha - Meant to Be (Feat. Florida Georgia Line). Chris Lane - Take Back Home Girl

399,145 - 19:20:30

Old Town Road (I Got The Horses In The Back) [Prod. YoungKio]

34,319,408 - 07:24:28

SouQy - CINTA DALAM DOA VERSI KENTRUNG

148,361 - 22:06:58

Aku Ada Karena Kau Ada Radja

638,842 - 11:10:17

Aiman Tino - Ku Hanya Sayang Padamu

614,992 - 03:31:26

KEHILANGAN -Firman

450,042 - 10:41:07

Ayah Ebit G Ade( Cover )

111,139 - 21:21:36

Boomerang - Lestari Alamku (Cover Gombloh)

133,126 - 12:58:37

Wali - Takkan Pisah (Official Music Video NAGASWARA) #17walitakkanpisah - YouTube

197,594 - 17:09:30

Iwan Fals - Dendam Damai

76,712 - 19:26:12

#Foto Kenangan Di Hp Ku - Rangga (LiriK) -Rangga Aditiya# Punya-Gua * RahmadHamdani :)

160,977 - 14:27:36

Jendela Kelas Satu

44,937 - 13:08:21

KEHILANGAN [email protected]

91,164 - 10:41:07

Nisa sabyan - Ya maulana

600,386 - 04:43

Putri DA 3 - Doa Ku

225,480 - 05:03

On My Way by Alan Walker(pubg version)

134,416 - 03:26

PAPINKA Full Album Koleksi Terbaik Bikin Baper

10,796 - 01:01:50

GILAAA PECAAAHH!! JUNGLE DUTCH BASS TRONTON MANTAP JIWA

22,564 - 25:03

Old Town Road (feat. Billy Ray Cyrus) [Remix]

522,467 - 02:27

LIL NAS X - OLD TOWN ROAD PARODY

273,637 - 02:42